az élet Máshol van

Belvárosi impressziók 2010/06/01

Filed under: önkielégítés,belvárosi impressziók,férfi,nyilvános,pornó — lecriturefeminine @ 11:13

A Pozsonyin vízvezetéket szereltek, nem volt víz a kedvenc jegeskávénkhoz a kedvenc kávézónkban. Sietünk, nincs sok időnk és pisilni kell, megoldás: a meki a sarkon. Az ingyen-net gépek mellé ültünk, és beszélgetés közben véletlenül a képernyőre tévedt a szemem. Gyors felismerés, elpirulás, majd röhögőgörcs következett, miután önkénytelenül elhagyta a számat az a mondat, hogy “bazmegezpornótnéz!” A dolgot az tetézte, hogy pont a megszólalásom után nézett felénk a srác. Hát ezt nem hiszem el! A meki kellős közepén nézi ahogy a nő a másik nő pináját izgatja a lábujjaival. Meg nyalják is egymást. Meg kefélő párokat is néz. És még mindig nézi. És hátizsák van az ölében, a fején meg sapka. Hát ezt nem hiszem el. Jönnek a vendégek, a takarítók, a biztonsági őr, igyekszik kis ablakba vinni a szexoldalt. Semmi természetellenes nem látszik a viselkedésén. A röhögőgörcsöm nem múlik. De az ő érdeklődése egyszer csak igen. Most akkor elélvezett? Ha igen, akkor gecis alsóban folytatja a napját? Ha nem, akkor minek nézte a pornót? Otthon nem tudja? Nem bírja ki hazáig? Vagy ez neki jó, hogy pornót néz a meki kellős közepén? Az amerikai (álom) gyorsétterem burleszk verziója.

Reklámok
 

14 Responses to “Belvárosi impressziók”

 1. vandorut Says:

  Köszönöm a múltkorit, még nem tudom mi lesz ennek a blogozásnak a vége. Ha nem is lesz olyan jó, mint a tiéd azért remélem hogy több lesz a pozitiv visszajelzés, mint a negativ :-)

  Amúgy szegény srácot biztos zavarba hoztad, kétlem hogy elélvezett :-)

 2. leanyka Says:

  Egyrészt nagyon gáz :)))), másrészt hiányolom a képet :D szerintem eddig még nem is volt bejegyzésed kép nélkül :P

 3. zxy Says:

  lehet csak nézegette mire tudná beváltani a smart pontokat …hmm , de akkor melyik is ez a meki :)

 4. Jade Says:

  igazából, a meki miért nem tiltja le az ehhez hasonló oldalak megnyitását? Rendben, nincs az embernek otthon net hozzáférése, de ezt nem egy ennyire nyilvános helyen kellene…nem? Pölö könyvtár? Nálunk elég eldugott helyen vannak a gépek, senkinek fel se tűnne.
  Én nem hiszem, hogy meg tudtam volna állni, hogy ne szóljak be valami kedveset a srácnak. Bár én ilyen vagyok. :)

 5. vandorut Says:

  Most akkor kevés a kép vagy sok? Ez is egy vélemény leányka :-)

 6. lecriturefeminine Says:

  Mindig van kép, most is lesz, csak a “képes” lap topot még nem üzemeltük be, mert azon kívül van másik három, ami mindennapos használatban van. De majd!

  Egy étterem valóban nem a legjobb erre, szerintem még egy netkávézóban is jobban el lehet bújni -bár még sosem neteztem nyilvános helyen, nincs tapasztalatom :)

  Jade :) Azért megnéztem volna, hogy odamész a sráchoz és elbeszélgettek :)))

 7. leanyka Says:

  Vandorut: ennél a bejegyzésnél kifejezetten kevés eddig :)

 8. vandorut Says:

  Leányka, ott van az, csak fehér :-)

 9. Jade Says:

  Nem kell semmi olyanra gondolni, hogy rámásznék a srácra, csak kedvesen a fülébe súgnám – mégse alázzuk meg hangosan, mindenki előtt – , hogy nem itt kellene vernie a farkát, mert veszi a video és még viszontlátja magát valami cuki kis fikázós blogon.
  Vagy valami hasonlót.

 10. everyoung Says:

  Szerintem bár kétségtelenül abszurd és nem kevéssé posztmodern az egész, azért eléggé adekvát. Egy gyorsétteremben nem csak junk-food, de junk-sex is elérhető :). Hiszen maga a meki sem más, mint a kulinaritás pornográfiája…
  Hosszú hónapok után rávettem magamat, hogy hozzászóljak, hiszen ez a mekis aaaannyira “szép”. Talán azért is teszem most ezt, mert ez nem közvetlenül rólad, vagy a partneredről szól, nem a te intimitásodról így bátorságot gyűjtve, hozzászólásommal nem válok IntimPistává. Olvaslak továbbra is élvezettel és tisztelettel. Írjál még sokat!

 11. Tücsök Says:

  :) mifelénk is vannak ilyen fazonok, de feltűnt, hogy nekik talán ez a perverzitásuk, hogy élvezik, hogy mások felfedezik , hogy ők bizony ilyenek… (csak a gyerekeim közelébe ne menjen az ilyen ) :)

 12. Migrant Says:

  2010-et írunk, lehet mi vagyunk prűdek… nem? :-)

 13. Jade Says:

  Naná, hogy mi vagyunk prűdek. Illetve gusztustalanul elfajzott szexuális életűek. Azt hiszem ez volt a legutóbbi kapott kommentem. :)

  Ha gyerekkel lettem volna a Mekibe (ha gyerekem lenne), tuti, hogy minden finomkodás nélkül elküldöm a picsába. Mert lehet, hogy csak én vettem észre, hogy a gépek úgy helyezkednek el, hogy mindenki jól lássa…

 14. lecriturefeminine Says:

  Szó sincs prüdériáról, egyszerűen az ember evés/kávézás/fagyizás közben nem akarok farkat verő suttyókat nézni, ennek egyszerűen nem ott van a helye. Ha gyerekkel ültem volna be, akkor én is szóltam volna neki.

  Egyébként a “junk-sex” nagyon találó. Tovább kéne gondolni… Köszönöm, everyoung az inspiráló hozzászólást!


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s