az élet Máshol van

“Fat bottomed girls – you make the rocking world go round” 2010/02/02

Filed under: írás,büszkeség,idegen,nyilvános — lecriturefeminine @ 19:58

Mostanában úgy látszik a virtuális élet elnyomja a valódit. Nem tudok arról írni, amiről szeretnék. Hogy milyen jó irányba változunk. Hogy a külső hormonok elhagyása milyen sokat számít. Nem hittem el, most is alig hiszem. Nem is emlékszem, mikor volt utoljára ilyen. Érzem, hogy túl sok volt már a pinámnak, mégis mosolyogva és csöpögősen lovagolok a farkán. Nem tudom abbahagyni. És főleg nem tudom, meddig bírjuk megállni, hogy ne alakuljunk családdá. Addig is szívem szerint csorgatnám a valóság ihlette pornótörténeteket.

De szeretem a blogomat, szeretem azokat az embereket, akik közül sokakat nem is ismerek, de mégis a mindennapjaim részévé váltak, és szeretem a lassan, de biztosan szövődő barátságokat is. Nem vagyok csodatevő jótündér, sem mindentudó vagy mindenható, de nagyra értékelem, amikor valaki megtisztel a bizalmával és beavat a privát szférájába, mert számít rám valamiben. De saját magam szempontjából is fontos a blog. Nyomon követem az életem alakulását. Hogy mennyit változom. És feljegyzem azokat a csodálatos érzéseket, amiket olyan könnyen elfelejt az ember a pillanat elmlásával. Ezért foglalkozom most a bloggal.

Rossz tapasztalatok értek mostanában. Először egy névtelen hímnemű, aki nem csak engem, de más hozzászólókat is sértegetett, gyakorlatilag minden ok nélkül; majd jött a férfi/nő? névtelen, akivel nem találtuk meg a közös hangot, sajnálatomra, mert úgy tűnt, hogy tényleg tudnánk tanulni tőle. Annak ellenére, hogy a pedagógia képességei kevésbé működtek hatásosan -legalábbis a kommunikáció két irányba ment. Remélem, még itt van.

És most kaptam egy elképesztően bunkó hozzászólást, ami konkrétan a személyemnek, még konkrétabban az alkatomnak szólt. Töröltem, egyrészt mert nem tartom nagy érdemnek azt, ha valaki fújjog másnak a fenékméretén; másrészt, mert a hangnem olyan utálatos volt, amit nem tolerálok a saját blogomon.

Egyébként nem mondott újat, sosem titkoltam, hogy nem vagyok vékony lány, de ez sosem gátolt meg semmiben. Boldog párkapcsolatban élek, nagyon szerelmes vagyok, lassan, de biztosan építem az ún. karrierem, és egy nagyon keményen megdolgozott diploma van mögöttem. A családom jól él, sikeresek, a barátaim pedig bármikor bármit feláldoznának értem, ahogyén is őértük. Volt, amikor zavart, hogy nem vagyok vékony, hogy nem hordhatok akármilyen ruhát stb. De mára megtaláltam a stílusom, tudom, ki vagyok, mik az értékeim, mik a gyengéim, és jól nézek ki. Egy ember legalábbis nagyon szépnek tart a nap huszonnégy órájában. És bárcsak egyedül ő lenne így ezzel, akkor nem kéne elutasítanom mások közeledését, és nem kéne mindig elhessegetni az előbújó kisördögöt sem. Gyönyörű a mellem, van derekam, és csípőm a klasszikus női homokóra formával, szép kerek a fenekem, mit akarhatnék még? Nem rejtegetem magam, sőt, szeretem megmutatni azt, amim van. Élveztem a fotózásaimat, örömmel barátkoztam össze a fehérnemű bolti eladókkal, akik el voltak ájulva, hogy mennyivel erotikusabban viselem a csipkét, mint egy-egy gebe lány, aki csak azért szenved a próbafülkében, mert a pasija elvárja tőle. És mindig zavarba jövök tőle, mert nem értem, mire gondolnak az emberek, amikor arról beszélnek, hogy milyen vonzó energiák áradnak belőlem. Hát ez van. Egyébként a férfiak jobban szeretik azt a nőt, aki élvezettel eszik, mint azt, aki fanyalog és magvakon él. De főleg jobban szeretik azt, aki mosolyog, mint azt, aki idegenekre mutogat, hogy na ez meg kövér. Igen, kövér. És? Elárulok egy titkot: sem a boldogság, sem a szépség nem súlyfüggő, csak azon múlik, hogy te hogy érzed magad. Komolyan ezt kell magyarázni? …

(Kieg.: Mindenki nézze el nekem, hogy nem teszem közzé a hozzászólásokat, amik az egészséges életmód és a túlsúly=betegség mellett kampányolnak, mert amúgy egyetértek velük, és törekszünk is rá. De ők is értsék meg, hogy ez a bejegyzés határozottan nem a “hízzon mindenki” kampányról szól. Viszont rengeteg fórumon lehet erről vitatkoni az interneten, ha erre van ingerencia.)

Reklámok
 

19 Responses to ““Fat bottomed girls – you make the rocking world go round””

 1. pudingocska Says:

  Nekem nem kell magyarázni.:))) Akinek magyarázná az ember, az meg nem érti.

 2. lolita Says:

  szep az, aki szepnek erzi magat. en sem vagyok nadszal, a fenekem meg szerintem egyenesen oriasi, megis amikor jol erzem magam a boromben barkit bevonzok. (tenyleg, megfigyeltem, ha rossz kedvel kelek, ha kesesben vagyok es szedett-vedett ruhakat kapok fel, ha a hajamat mar meg kellett volna mosni es en ezen mind gorcsolok – a kutya se nez meg)
  nem azt mondom, hogy a vekony nem szep, mert szep, csak az a manapsag anorexiasan divatosan gebe szerintem nem vonzo… marmint nekem, noi szemmel legalabb is. en meg szoktam nezni a noket, es bar soha nem volt dolgom veluk (na majd egyszer, tervben van), az “esetem” az a klasszikus, reneszansz szepseg.. mellek, fenek, combok, karok – szoval az a homok ora alkat. ha e melle hosszu haj is tarsul, az az igazi no lesz.
  az eddigi pasijaim – akik errol nyilatkoztak – szerettek, hogy nem szurok, hogy a popsi kerek es bele lehet markolni, ra lehet verni, hogy belem lehet kapaszkodni, szerettek a puha borom, stb.
  szoval vekony vagy duci – szerintem ha boldog, egeszseges, akkor szep is. teljesen mindegy. csak fogadjuk el a masikat legyszives…

 3. ruccola Says:

  hát hogyne :)), azért dekorálod slank lányokkal az irományaidat

  neked nem fekszik ha beszólnak, ugye cica ?:) de te bárkit pocskondiázhatsz, értem én :)

 4. lecriturefeminine Says:

  Nem hiszem, hogy bárkit is pocskondiáznék, főleg, mivel csak magamról írok a blogon, de sajnálom, ha megbántottalak valamivel, cica!

  Egyébként a fotókon nem a vékonyság a lényeg, hanem mindig a beállítás, az elkapott pillanat az, amiért kiválasztom az íráshoz. Semmi összefüggést nem látok. Szépnek látom a képeket, szépnek látom magamat. A kettő kizárná egymást? Nem hiszem. Én legalábbis nem korlátozom be magam ilyen vagylagosan.

  De az nem értem, ha valakinek nem tetszik a blogom, akár ezért, akár azért, miért van itt? Nem hiszem, hogy bárkit is köteleznek az olvasására.

 5. macsek Says:

  Kedves ruccola!
  Most már lassan szét szaggat a kíváncsiság, ugyan mi a probléma góca, és vajon kit pocskondiáztak???

 6. Metaneira Says:

  Ejha!
  Lolita hozzászólásával teljesen egyetértek,nem is tudtam volna ezt jobban megfogalmazni. Én például nagyon alacsony vagyok, a nagyon az kb 1,54-et jelent. És érdekes módon,annak ellenére,hogy még soksok energiámba fog telni,amíg ezt nem fogom problémaként kezelni,én is észrevettem,hogy csakis az én közérzetemtől függ,hogy mennyire vonzom a férfiakat. Pont most volt egyik este,hogy kimentünk a csajokkal bulizni,és én úgy mentem ki a házból,hogy szépnek,energikusnak és jókedvűnek éreztem magam. Hajnalban mikor elindultunk hazafele, barátnőm azt kérdezte,hogy mit fújtam magamra,mert meg sem tudta számolni,hogy hány pasi nézett rám “olyan” szemekkel. Ez csak egy példa. És ezt érzem is,és tudatában vagyok.És kívánom és élvezem a szexet,és megadok a testemnek mindent amit kíván,annak ellenére,hogy nem vagyok manöken-alkat. És ettől érzem jól magam.És eddigi tapasztalataim szerint a pasik is.

  Amit leírsz az teljesen korrekt szerintem. A nőiesség tényleg belülről jön,akármilyen közhelyes is, ez így van. És nekem meggyőződésem,hogy a férfiak ezt érzik,és ezt keresik a nőkben. A játékosság,a magabiztosság,ami mindig szexi,hogyha igazi. És ez nem testalkattól függ.

 7. Jade Says:

  Sajnos – bár lehet, hogy rossz helyen keresgélek – leginkább jó beállítású, megkapó hangulatú, sejtelmes, tapintható erotikájú képek többsége “Vékony”, “átlagos “alkatú nőkről készülnek. Szóval, hogy milyen kép van a blogon, az szerintem édes mindegy. Ha lehetne, és lenne rá lehetőségem, akkor én például saját képeket tennék fel, nekem tetsző képek mintájára. De nincs és kész.
  Azt vettem észre, hogy többnyire olyanok írnak ilyen remekbe szabott, erotikus jellegű blogokat, akik nem átlagos testalkatúak. ÉS tojok rá egyébként, hogy végkony, sovány, duci, molett stb, mert egytől egyig szívemcsücskei, imádnivalóak, szeretnivalóak, szexisek és igazi, vérbeli NŐk.
  Jól érzik magukat a bőrükben és sugárzik belőlük az a megfoghatatlan JÓ valami.

 8. gyömbérke Says:

  ezt az állapotot nagyon nehéz elérni.. csak remélem, hogy azért sikerül. vannak törékeny önbecsüléssel rendelkező lányok, akiknek az önképét könnyű (főleg serdülőkorban) groteszkké formálni, és onnan nagyon hosszú az út vissza. férfi és női bókok egyaránt nagyon könnyen leperegnek, amíg valaki képtelen elhinni őket. tényleg először a tükörképpel kell kibékülni, de az a legnehezebb. én is igyekszem példát venni olyanokról, mint Te, vagy Lolita, akik ilyen harmóniában élnek saját magukkal, ezért örülök az ilyen bejegyzéseknek. :))

 9. Woody Says:

  Nézzük csak. Aktív erotikus blogolvasó vagyok. A felsoroltak nem a kifutón billegő antiszexi gebékhez tartoznak:
  – Pudingocska (pudingocska.com)
  – Renitens(renitens.blogspot.com)
  – Lolita (?) -(bnwstories.blogspot.com)
  – Tündérrózsa (szupertitkosblog.blog.hu)
  – Natalie (egyelőre megszűnt blog)
  – Egy NŐ
  – Jade -bár ő vékony, átlagos testalkatú (jadesexsecrets.blogspot.com)
  Ezek a bloggerinák igazi, vérbeli szexistennők. Élvezik az életet, szeretik a testüket, imádják a szexet. És frankón tudnak írni. És hogy milyen az alkatuk? Nem érdekel.
  Szerintem a többséget nem érdekli, hogy hány kilósak és mit esznek. A lényeg a lényeg. Szerintem.

 10. lolita Says:

  (gyomberke neked tudnod kene milyen cefettul sokat ersz :L )

  jade: ez nekem is eszembe jutott. hogy blogoljon be az ember a nem a multimedia altal bombanonek tartott no kepet, ha egyszer csak olyat lehet talalni…

  woody: mindannyiunk neveben koszi, ez kedves volt :)

 11. lecriturefeminine Says:

  Gyömbérke, de örülök, hogy felbukkantál :) A régi blog elvesztésével sok embert is elvesztettem, és nem vagyok igazából olyan, hogy odadörgöljem másoknak, hogy na itt folytatódik…

  És ismét beigazolódott, amit régóta tudunk: a felszabadult, önmagát szerető, öntudatos, magabiztos és büszkén mosolygó nő mindig erotikus. Plusz ő még azt is megengedheti magának, hogy lazítson és ne csak a külsején stresszeljen. Ez irigylésre méltó. És mindnyájatok írásaiból ez sugárzik. Korábban nem követtem blogokat, főleg szexblogokat nem, de mostanában nagy élvezettel és kíváncsisággal olvaslak titeket ;) Woody listája pedig további oldalakra hívta fel a figyelmem, ezúton is köszönet érte! Meg azért is, hogy én is szerepelek rajta )

 12. A Doktor Says:

  Az az igazság, hogy ez is egyfajta belső kisugárzás. Ha az ember ki van magával békülve, felszabadultabb, akkor mutathat akármennyit a mérleg, egyáltalán nem fog számítani. Meg azért én hiszek abban, hogy valahol van valaki, aki úgy fogad el, ahogy vagyunk. Itt van kedves aktuális bloggerinánk is: Boldog párkapcsolatban él, szerelmes… Innentől kezdve aki beleköt (nem olvastam a belekötős előzményt) azt nem minősítem, mert még én is moderálva leszek:P
  Az meg, hogy valaki vékony, még nem borítékolja hogy jó nő az illető…
  Mondom ezt úgy hogy én vékony alkat vagyok, így a vékonyabb lányokhoz vonzódom…

  Amúgy olvasgatlak már egy ideje… Csak így tovább!

 13. Szexofon Says:

  Egyetértek!
  sztem legalább 70-80%-ban belülről fakad.

 14. gyömbérke Says:

  én is örülök, hogy megtaláltak nekem! a linked is visszarakom rögvest! :)
  a tudatos bombanővé válást pedig el is kezdem holnap! ma kaptam meg a fogszabályzót, ez a nap még nem alkalmas.. :D

 15. Jade Says:

  Van egy könyv, ajánlom minden olyan csajszinak, aki nincs kibékülve magával
  Barbara Keesling – Jó kislányok, rossz kislányok

  Nekem nagy segítség volt, hogy kibújjak a gubómból. Megadja a kezdőlökést, bár bevallom nem az összes gyakorlatot csináltam meg (túl gyorsan olvasok, ha jó a könyv), de útmutatónak jó.

 16. lenszirom Says:

  Szerintem az önbizalom és a magabiztos kisugárzás az új feromon.

 17. lecriturefeminine Says:

  Köszönöm, Doktor :) Mindig jó érzés, amikor valakit, aki elolvas, azt szóra is tudom bírni! Gyömbérke, a fogszabályzó menő manapság ;) És Jade, köszi a könyvajánlót, majd én is belelapozok legalább, vagy kikönyvtárazom :)
  És főleg köszönöm mindenkinek, aki megszólalt, a privát visszajelzések alapján tényleg fontos tudatosítani az öntudatot…

 18. Jade Says:

  Ha nem találod, szólj, kölcsönadom szívesen.

 19. Brain Dance Says:

  Szerintem ne foglalkozz a fikázókkal, a blogod jó, te jó fejnek tűnsz a beírásaid alapján, kész.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s