az élet Máshol van

Helyesbítés 2009/09/29

Filed under: betegség,biztonság,nőgyógyász,nőiség — lecriturefeminine @ 09:34

nROgXEI7Xd2u5qjx9LmNCyvm_500

Új orvosom van, a “pornódoki” -de a becenevét nem magyarázom meg. Nagyon jó vele dolgozni, mert szó szerint úgy érzem, hogy együtt dolgozunk a betegségen, segít nekem meggyógyulni és mindenben számíthatok rá. Nyilván az érzelmeim túloznak vele kapcsolatban, de tény, hogy még senki nem mutatkozott ilyen segítőkésznek. És sokkal jobban vagyok, ami nagyon felszabadító érzés.

De nem csak ezért említem a dolgot. Korábban, amikor összegeztem a betegséggel járó kínlódásainkat, azt hangoztattam, hogy ureaplasma baktérium okozza a tüneteket, ezt nem én találtam ki, egy korábbi orvos jelentette be. Én korábban is jeleztem, hogy az ureaplasma mindenki szervezetében megtalálható, pornódoki pedig felhívta a figyelmemet arra, hogy egy furcsa orvosi szemlélet okán, amit a mikrobiológiai labor képvisel és követ, bár pozitív volt az eredményem, valójában mégsem okozhatja a tüneteket ureaplasma, mert ahhoz túl alacsony számban (0-100.000 között) volt jelen a szervezetemben.

És a lényeg, hogy nap mint nap találkozik hozzám hasonló tünetekkel, és azoktól szenvedő nőkkel. De a helyzet nem reménytelen, csak tartsak ki még egy kicsit, amíg a végére jár. Írom mindezt azért, mert sokan írtatok nekem, amikor kitárulkoztam, hogy hasonló problémával küszködtök. Azt hiszem, a legfontosabb egy olyan orvos jelenléte, aki tényleg törődik. És persze az intimtorna, ahová szintén ő küldött, én pedig már jelentkeztem is, hogy segítsem a gyógyulást, és nem utolsó sorban -mint felhívták rá a figyelmem- végre hivatalosan is szexistennő legyek.

Reklámok
 

One Response to “Helyesbítés”

  1. Nevu Sere Says:

    A jó nőgyógyász [és egyéb -gyógyász] nagyon fontos egy nő [férfi] élertében. Én [is] évekig kerestem, míg egy olyanra bukkantam, aki [nemtől függetlenül, nem ettől függ] nem nevetett ki, hanem státuszát komoylan véve engem is komoylan vett.

    Nődoktoron kívül [történetemet tekintve] proktológusra is szügségem volt, évekig… Nem egyszerű, volt, hogy lekurvázott az sztk-s “orvos”. De meglett a megfelelő doktor[nő], kitartóan keresni kell, és rögtön elmenekülni attól, aki egy kicsit is zavar, vagy megaláz… 7 doki volt teljesen hasznavehetetlen, úgy 3 évembe került. És pénzbe, magán mindkettő, nem általánosítok, de a kerületemben már nincsenek illúzióim. De: MEGÉRI, nagybetűvel.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s