az élet Máshol van

Idegen 2008/07/27

Filed under: pornó — lecriturefeminine @ 23:07

A szóváltás, pontosabban gondolatváltás után elgondolkoztam a pornóhoz fűződő viszonyomról. Egy hete szalmaözvegyként tengetem napjaimat, azaz kedvesM külföldön tartózkodik, tehát hiányzik ő, meg a szex, főleg, mivel épp azok a bizonyos napok telnek, és ilyenkor aztán “hűűűdenagyon”, mégsem tudom rávetni magam a filmekre, ahogy korábban tettem volna. Van egy mappám, válogatott jelenetekkel, amiket az évek során valamiért, valami számomra izgalmasért megőriztem, gondoltam ezekből csemegézek, de hidegen hagytak. Aztán jöttek a kedvenc gyűjtőoldalak és a kedvenc kategóriák, de semmi nem keltette fel az érdeklődésem annyira, hogy le is töltsem. És ez így megy már egy ideje, csak eddig arra fogtam, hogy a sok szex mellé minek, de most nem tudom mire fogni. Csak az van, hogy a pornó nekem az egyedülléttel egyenlő, és mondhatjuk, hogy a magányossággal, a magányos szexualitással, az autoszexualitással másképp. Nem kényszerből néztem pornót, félreértés ne essék, remekül szórakoztam vele és kielégített. Jobban, mintha idegen partnerekkel kerültem volna ágyba. De most nem, most az egész távolinak tűnik és idegennek, nem tudok mit kezdeni vele. “Csak néz, néz, de meg nem ismer…”

Reklámok
 

8 Responses to “Idegen”

 1. kkek Says:

  Valtozol. Nem oregszel, nem leszel felnotebb, nem leszel nobb…(csak) a lelkedtol varod azt amit regebb a tested adott.Csak azt irom amit gondolok.

 2. egy nő Says:

  És a lelkem nem tudja megadni? Vagy félre értem? Gondolkodj hosszabban…

 3. Bullfrog Says:

  Légszives idelinkelnél párat a kedvenc oldalaidból?:)

 4. egy nő Says:

  Kedves Bullfrog, mindig tőlem vársz minden szépet és jót, ami bevallom, zavarba hoz, mert nem gondolom, hogy különleges ízlésű lennék pornó tekintetében. :)

 5. Démonka Says:

  Nagyon ismerős nekem, amiről írsz. :) Amikor a jelenlegi párom még évekkel ezelőtt először hagyott magamra egy-két napnál hosszabb időre (konkrétan talán egy hétre), én is igyekeztem legalább testi szempontból valahogyan enyhíteni a hiányát, de nekem se sikerült, pedig az előző kapcsolataimban ez nem így volt. Azt hiszem, ha az ember eléggé szeret valakit (és az a valaki őt), akkor azt a bizonyos Őt és az általa nyújtott élményeket még icipicit sem tudja senki és semmi helyettesíteni. :) Persze lehet, hogy ezt csak a romantikus lelkem hiteti velem, de azért van valami izgató is ebben a gondolatban, nem? Mármint, hogy ha megtalálod a párod, onnantól Tőle, és csakis Tőle függ a boldogságod…

 6. egy nő Says:

  Nem tudom, én inkább ésszerűnek mondanám, hogy ha szerelmes vagy, akkor a boldogságod egy személyre koncentrálódik. De nem természetes egyetlen embertől függővé tenni azt. Van ilyen céllal elvonókúra?!

 7. Bullfrog Says:

  Nohát az a helyzet, hogy szivesen csevegnék veled élőben.. csakhogy nem akart összejönni a dolog, hüpp hüpp.
  Pegig nem eszem embert.
  Imádom a blogodat, bár van pár dolog ami megijeszt kissé:)

  u.i. egyik hobbim hogy xx oldalcímeket gyűjtök, hátha ismersz olyat amit én nem:)

 8. egy nő Says:

  Megijeszt? Hm, erre nem számítottam éppen tőled :P Mármint, úgy tapasztaltam, hogy aztán még nálam is jobban nyakig benne vagy :)


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s