az élet Máshol van

Omne animal post coitum triste 2008/03/30

Filed under: könnyek,orgazmus — lecriturefeminine @ 15:04

Sokáig nem voltam képes hüvelyi orgazmusra. Mindig a csiklóm izgatásával kényszerítettem a testem, hogy örüljön és őrjöngjön végre. Tulajdonképpen nemrég történt, az év első napján, hogy először bekövetkezett és mivel tampon is volt bennem, azzal magyaráztam, hogy bizonyára attól volt olyan elképesztően féktelen és intenzív érzés. A férfi akkor mintegy véletlenül került a közelembe, barátként. Szexre nem is számítottam, nemhogy más érzelmekre. Jól éreztem magam akkor, és nem értettem az orgazmus utáni pillanatokban feltörni akaró könnyeket. De olyasmi érzés volt, mint amikor a boldogságtól fakadunk sírva. Nem akartam, hogy észre vegye, csak a nyakába bújtam. Attól féltem, hogy ez a lelkem reakciója és arra figyelmeztet, hogy szeretem, ezért féljek, vagyis ijedjek meg. És így is tettem, nem akartam hinni a testem bizalmának.

De az orgazmust újabbak követték. Újabb remegő száj, újabb örömkönnyeket elfojtó ölelések. És boldogság, boldogság, boldogság. Alvás-szagú összebújás reggel, hogy félálomban csússzon belém és fogadjam magamba és arra ébredjünk, hogy biztonságban vagyunk. Hogy jó helyen ébredtünk, jó helyre érkeztünk. A csakis reggel érezhető különösen meleg bőréhez tapadva éreztük egymás “szagát”, mielőtt a külvilág számára megmossuk, beillatozzuk, kifésüljük magunkat. Lenyűgözött a vágy, ami a reggeli szájszagra és gyűröttségre is vak volt. Lenyűgözött az orgazmus, amibe nem kellett részt vennem, csak hagytam, hogy megtörténjen velem.

És nem maradt más, csak az ocsmány pornó és a “basz-düh”, ami arra akar rávenni, hogy minél idegenebb férfiakkal minél fájdalmasabb szexuális együttléteket szervezzek. És szerveznék is, ha nem félnék, hogy elhányom magam közben, vagy attól, hogy megbízható tudatmódosító szerek után nyúlnék, hogy legalább az agyam azt gondolja, hogy élvezem. Hát igen, koitusz után minden állat szomorú.

Zárójelesen egy ezer évvel ezelőtti emlék: a legelső orgazmus, amit szerzett nekem, egy cseten lezajló szájber-hancúr keretei között esett meg. Nem is ismertük egymást. Egy színpadot képzeltünk el, és egy groteszk pornográf drámát rögtönöztünk képtelen jelenetekkel. Természetesen elélveztünk (magunkban), ő úgy folytatta a sztorit, hogy az orgazmusa után a közönség felé lépett, akik őrjöngve tapsoltak. Én úgy, hogy a kanapén maradtam és könnyek csorogtak az arcomon. Ez az emlékfoszlány azért maradt meg, mert nem értettem, miért ezt súgták az ösztöneim.

Reklámok
 

10 Responses to “Omne animal post coitum triste”

 1. Vicus Says:

  Emlékszem,sokáig azt hittem,nekem soha nem lesz hüvelyi orgazmusom,velem valami baj van..aztán lett.Olyan reakcióval,mint Neked:sírtam.Sírtam,mert annyira intenzív volt,annyira nagy orgazmus,hogy a testem valahogy így reagált.Szeretem a testem reakcióit,mégha néha kicsit furcsa is:)

 2. egy nő Says:

  Én annyira nem hittem benne, hogy már le is mondtam róla -és ekkor történt a váratlan fordulat.
  Köszönöm, hogy megosztottad. Szép dolog tőlünk és tartozunk ezzel a testünknek :)

 3. leanyka22 Says:

  hát, nekem még sajnos nem volt, és igazából fel is adtam, de majd meglátjuk, ha nektek összejött, hátha…
  Kérdés: a tampon "véletlenül" maradt benned, vagy direkt, és nem tartottál tőle, hogy fennt marad zsinórostól, mindenestől?

 4. egy nő Says:

  Semmiképp ne mondj le róla, mert szó szerint eget rengető érzés és túlzásnak tűnik, de megváltozik az egész szexualitáshoz és a estedhez való viszonyod tőle. Plusz a "fej"-kontroll teljes elvesztése…

  A tampon direk maradt, mert nem volt kedvem 342521-szerre is lezuhanyozni, közben nem féltem, hogy bent marad. Már csak azért sem, mert kb 13centinél mélyebbre nem mehet, annak meg a felét kiteszi maga a tampon. És nem is éreztem, hogy ott van. A kedves persze igen, de nem panaszkodott, hogy annyira borzasztó lenne számára, hogy így ő nem hajlandó csinálni…
  Viszont utána voltak türelmetlen pillanatok, amikor ki kellett halászni és ugye a hely szűke miatt ez nem egyszerű feladat. De mivel ő érezte a kezével, csak megfogni nem tudta, ezért nem akadtam ki túlságosan. :) Az előnye pedig, hogy teljesen tiszták maradtunk.

 5. leanyka22 Says:

  igen, az biztos, hogy előnye,hogy nem találkzunk vérrel :) azt mi is mindig kihasználtuk, de utána leszedtük… :D

 6. egy nő Says:

  Azért félreértés ne essék, nekem semmi bajom a vérrel, pláne a sajátommal. Sőt!

  És tulajdonképpen a férfi részéről is, ha nem is elvárom, hogy hatoljon a vérbe, de egyszerűen jól esik a tudat és az odaadás a részéről, hogy őt nem zavarná.

  A tampon csakis az ágytakarítás megspórolása végett kell.

 7. Vicus Says:

  Én bevallom,nagyon sokáig utáltam a véremet,azt,hogy menstruálok…valahogy nem tudtam elviselni…de aztán jött az,amiről Te írsz..jött egy férfi,aki egyáltalán nem találta undorítónak,és így is akarta a szexet…elfogadott így,nem voltak fenntartásai,és ez hihetetlenül felszabadított…azóta nincs gond:)

 8. egy nő Says:

  És így van jól. Volt idő, amikor én is utáltam, és elég szomorú volt éppen a nőiségem lényegét utálni magamban. De a lényeg, hogy az tévedés volt, és minden a legnagyobb rendben! :)

 9. Jekyll Says:

  Szerencsés vagy, a hüvelyi orgazmus egy ritka állatfajta :-) De a linked nem működik ám, pedig én is nagyon szeretem a Depeche-től ezt a számot. Szerintem linkeld be innen:

  Amúgy én nem vagyok szomorú koitusz után, sőt a második legjobb érzésnek tartom a világon. (Gondolom tudod hogy mi az első…)

 10. egy nő Says:

  Kösz a link utánajárást, a youtube-on nem találtam olyan formában, ahogy szerettem volna :) Érdekes, hogy én nem szeretem annyira a számot, nem is tudom, miért linkeltem be tulajdonképpen. Amikor írtam, a refrénje jutott eszembe, az nagyon találó. De csak ennyi a kötődésem :)


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s