az élet Máshol van

És akkor mi van? 2008/03/28

Filed under: düh,pornó — lecriturefeminine @ 21:08

Szerintem vannak dolgok, amiket jó, ha kimondunk. Nem önterápiás céllal, hanem hogy valaki végre kimondja ezeket. Az igazságvizsgáló műsoron gondolkoztam, amit eddig kétszer sikerült látnom. Az egyikben nőket állítottak máglyára és a szexuális életük miatt ítélték el őket. Az e heti részben, de úgy hallottam, nem ő volt az első, egy pasi vallotta be egy ország előtt, hogy buzi. Ó, te jó ég… Nem tudom, mitől szórakoztató az, ha egy ötvenes nő össze-vissza kefélteti magát és kapcsolatokról beszél, amikor nős férfiak játékszereként él, és olyannyira nem szereti magát, hogy még soha életében nem maszturbált -az igazságvizsgáló szerint. A lányt pedig megvetjük, mert már kikötözték szex közben? -ne már… Ez több, mint felháborító, és ha engem még nem kötöztek volna ki, akkor is sértene a közeg, ami botrányhősnőt csinál egy kis kötözésből. De a buzi-önvallomás mindennek a teteje. Hogy 20 kérdés jár és tapogatózik körbe-körbe a melegség szentséges fogalma körül, ez nem hogy unalmas, de egyenesen idegesítő…

A műsornak viccesnek kéne lennie, olyan dolgokról szólnia, amiket mind megcsinálunk, de nem beszélünk róla. Pedig ezek életszerű dolgok, mindnyájunk fejében megfogalmazódnak és olykor végre is hajtódnak és épp ezért tölt el jó érzéssel másoktól hallani. Például hogy a csillapíthatatlan hiányérzetünk miatt megisszuk az ex-kedves samponját, hátha immunissá válunk tőle – ahogy azt a gimis évek kedvenc filmjében láttuk.

Szóval ezeknek az önvallomásoknak nem kellene, hogy ekkora súlyuk legyen. Mert ez mind emberi dolog. Én például ma reggel olyan ocsmány pornót szedtem le, hogy végre sok-sok-sok nap után legyen egy orgazmusom, hogy utána az első dolgom volt törölni, mert tudtam, hogyha újra látnom kell, akkor elhányom magam. De mégis elélveztem. Vannak dolgok, amiket nem lehet kikerülni, ha tovább akarunk lépni.

Reklámok
 

9 Responses to “És akkor mi van?”

 1. Bullfrog Says:

  Nohiszen, így jár aki színvonaltalan magyar műsorokat néz..igaz van abból jónéhány (98.%)

 2. netti Says:

  Szia!Én még nem írtam semmit neked, csak csodálattal olvasgattam a blogod. én is írok, de nem ilyen szépeket:)szóval sokadszorra gratula:)
  Aznap mikor volt a műsor én is elgondolkoztam ezen. Megér ennyit a pénz? Hogy ország világ előtt megalázza magát? Sőt orvosként? Amikor néztam a lányt aki bevalotta, hogy kikötözték. Hát nagyon sajnáltam. Belegondoltam, hogy ha visszamegy suliba, akkor mit fognak vele csinálni a társai.Nekem soha nem érne egyit szerintem a pénz. Főleg nem is nyert szerencsétlen.

 3. egy nő Says:

  Hm… Te most a pornóra gondolsz, Bullfrog? :)

 4. egy nő Says:

  Köszönöm, Netti, kedves tőled. Szerintem viszont a megközelítésed rossz. Nem az a kérdés, hogy megér-e ennyi pénzt. Hanem hogy miért izgi pénzért vallomást tenni, miért van ezeknek a vallomásoknak súlya. És effélék. Aki pedig elmegy, az emelt fővel menjen vissza a betegek közé, különben csak egy pénzéhes, gyáva, jellemtelen szenzációhajszász. "Zsúrpubi".
  De nem a műsor a lényeg… Csak felhasználtam a mondanivalómhoz.

 5. netti Says:

  hm…nekem ez jött le, én ezen voltam elhűlve leginkább. és bennem ezt szabadította fel.nagyonis…

 6. Vicus Says:

  Nálam is szokott így működni…Van egy-két olyan fantázia,vagy néztem már olyan pornót,amit nem tudnék mégegyszer megnézni,de ott és akkor hihetetlen módon felizgatott,orgazmusig.És igen:rájöttem már egy ideje,ez emberi dolog,semmi más..Néha ilyen is van:)

 7. egy nő Says:

  Bizony-bizony!

 8. Bullfrog Says:

  Nem, hanem a "szórakoztató műsorokra"
  Pronót nem nézek (és azért nem mert a gépemen valamiért nem indul a videolejátszás)
  Ha néznék akkor a japánok benne lennének az első 3 ban:)

 9. egy nő Says:

  Akkor mégis félreértés…


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s