az élet Máshol van

Egy húsvét hétfő 2008/03/24

Filed under: fotózás,keresés — lecriturefeminine @ 22:24

– Vakrandi egy (újabb) idióta ikrekkel, aki a kávézó asztalára pakoltatta ki a tűsarkú lakkcipőmet. Az asztalszomszédok számára kínos, számomra természetes és jókedélyű beszélgetés arról, hogy a férfiak lábfétise szerintünk miért inkább domináns; arról, hogy Sade márki Justine-je annyira unalmas, hogy nincs türelmünk megbotránkozni rajta; arról, hogy a művész nem lehet közömbös, hiszen én mindig megkívánom a kezet, ami létrehozta az engem elbűvölő alkotást. És a szokásos mikor találkozunk legközelebb kérdés, amit egy ikrek szájából sosem szabad komolyan venni – jobb, ha tőlem tudod.

 

– Egy hármas, időnként négyes fotózás egy elbűvölő fotós nővel, aki borzasztóan lelkesedik és nagyon szeretem a bátorságát, amiért a szexualitást fotózza. És mert nem annyira a maga örömére teszi, inkább önmaga megismerésére. A kíváncsisága és nyitottsága lenyűgöző. Hosszú közös munkát kívánok vele, és remélem, meg is valósul. A tervem, hogy az írásokból könyv-album készüljön a saját képeimmel. (Bár ne lennék ikrek, akkor most elkötelezettebbnek érezném magam. De írjon az, aki szerint jó ötlet és még fizetne is érte a könyvesboltban.)

 

– Egy bizarr találkozás egy idegen férfival, aki fotózás közben érkezett és elrontotta a lovaglópálcás tervünket, mert kötözgetni kezdett, amiért nehezteltem rá. De semmi különös nem volt a helyzetben, kivéve, hogy még sosem mutatkoztam be egyszál semmiben egy pasinak. De kedves volt, leült mellém, végignézett a lábamon (a combfixemen) és odabökte: “szép ez a fehérnemű”. Kösz, ez kedves.

 

– “Ó, megint mennyire édes a hangod!” felkiáltással kezdődő telefonbeszélgetés a metrón, hogy még hangosabban kelljen elmagyaráznom, hogy a rajongása kedves, de nekem most üzleti ügyben van rá szükségem. Mint kiderült neki is rám: a pornóüzletébe. De semmi film! “Dehogy, ennél sokkal jobban szeretlek.”

 

– Alvás előtt még egy jóbaráttal: “Naná, hogy mondtam, hogy tőled van a csipesz, mindig eldicsekszeK vele.” Mert az ilyesmitől elolvad, egyszerűen imádja a legapróbb visszajelzéseket is és ezért imádok a kedvében járni. Például azzal, hogy a kedvéért még a mellbimbóimra is felcsippentem a fotózás közben, és elárulom neki, hogy ezeket az állítólag nagggyon jól sikerült képeket neki adom ajándékba.

Reklámok
 

7 Responses to “Egy húsvét hétfő”

 1. Bullfrog Says:

  Aaaa, mééér csak ilyen kevés részlet??
  Irásrengeteget szeretnék:P

 2. egy nő Says:

  Nem tudom, nem látok most elég tisztán hosszabb írásokhoz.

 3. Kócos Senki Says:

  Szerintem jó ötlet a könyv-album!Én az elsők közt lennék aki megvenné és le sem tenném míg el nem olvasnám!Jobban mondva míg "fel nem falnám"!:)mint már írtam nagyon szeretem az írásaidat és naponta többször jövök fel csak azért hogy megnézzem van e valami új amit még nem olvastam el minimum milliószor!és nagyon örülök a mostani termékeny időszakodnak, csak így tovább!Ja és tetszik az új blogarchívum elrendezés:)

 4. leanyka22 Says:

  Sade Justinje tenyleg unalmas…
  Es hogy a te konyvedert adnank-e penzt konyvesboltban? Siman :) csak vagj bele… Es a lenyeg, hogy a blogot ne hagyd abba miatta…

 5. egy nő Says:

  Édesek vagytok! És ha nem írnék, megőrülnék…

  Ha a blogból kinőne valami nagyszabásúbb, akkor személyesebbé válna, mindennapibbá válna az oldal. Legalábbis, úgy érzem, akkor majd megengedhetem magamnak.

 6. Bullfrog Says:

  Saját képkeket is kitehetnél igazán;)

 7. egy nő Says:

  Majd egyszer annak is eljön az ideje.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s