az élet Máshol van

A romantika jegyében 2008/01/18

Filed under: csipke,valóság,vágyak — lecriturefeminine @ 14:26

Nem tudom, hogy én vagyok-e ennyire béna, de a különleges ruhadarabokat megfelelően magamra ölteni elég időigényes. Például a harisnyatartó végét ráilleszteni a combfixre és effélék. Az a nagyon romantikus felvezetés, amikor a nő eltűnik pár pillanatra mondván, hogy “felvesz valami kényelmesebbet”, nem is reális. Bele se merek gondolni, ha igazi fűzős fűzőm lenne, mennyit szenvednék vele…

De szerencsére (valójában sajnos, mert mégis csak az az igazi) nem az van, sima kapcsokkal lehet a helyére illeszteni. És nagyon jó érzés volt felvennem férfi előtt. Örök dilemma, hogy a férfiak tényleg kíváncsiak-e ezekre a holmikra, vagy csak a filmeken és képen tartják érdekes… Persze nem mindennapi viseletként akarom én ezt bevezetni, csak alkalmanként. Mint például az éjféli koccintás szilveszterkor. Lelkesen öltöztem fel hozzá, de tudtam, hogy nem két pillanat lesz, amíg teljes “harci díszbe” borulok, ezért nem is mentem ki a fürdőszobába. Inkább megkértem, hogy válasszon egy hozzáillő combfixet. Amikor korábban elképzeltem, milyen lesz felvenni valakinek, nem így gondoltam el… A klasszikus módon akartam, hogy egyszercsak ott álljak az ajtóban pazar csipkében, de nem így történt. És sokkal jobb volt a valóság. Az egyetlen dolog, ami aggasztott, hogy a technikai intézkedésekkel vajon nem ábrándítom ki őt a fehérneműk misztikumából… De azt hiszem, nem történt ilyesmi. Jó volt megosztani az öltözködést, mert így ő is a részese volt, és együtt teremtettük meg a végeredményt és a vágyat. Merthogy bármennyire is összpontosítottam a harisnyatartó felcsippentésére, egyre kevésbé figyeltem oda és egyre jobban vártam, hogy újra és újra megsimogasson. Megvártuk, hogy minden a helyére kerüljön és így már játszhattunk.

Szeretem átélni a közhelyes-romantikus fantáziaképeket a valóságban. A tűzijáték, a pohár pezsgő, a fűző fekete csipkéje, a combfix elegáns virágmintája és a félhomályban megcsillanó farka… Ahogy a “karosszékben” ült, én pedig elé térdeltem és bár tele volt a szám, végig mosolygott helyettem a szemem. És igen, tudom, hogy a szex nem lehet mindig ilyen, ne is legyen mindig. A furcsa pedig az, hogy annyira giccses volt, miközben egyáltalán nem volt az… sőt!

Reklámok
 

5 Responses to “A romantika jegyében”

 1. Jekyll Says:

  Igen, de szerintem a meglepetés teljesen fontos része az egésznek. Valahogy a Milói Vénusz jut az eszembe ahogy kiemelkedik a habokból… Ha azt látnánk ahogy ügyetlenkedve bemászik a kagylóba, elveszne az illúzió egy jó része. Szerintem az a legklasszabb amikor a nő előbukkan egy ajtó mögül, vagy valahonnan, és eláll a lélegzeted, mert őt vártad, de nem így… Én erre szívesen várok akár egy negyed órát is :-)

 2. egy nő Says:

  Igen, mert nem ez jellemzi a szexuális életed, vagy egyszerűen mert férfi vagy és ez férfielvárás. Mint ahogy én is a te verziódat tartottam "jónak" nőként, és a meglepetés-lenyűgözés módszert hallani igazi nősnek. De másképp alakult és mást jelentett, egyszerűen csak jó érzés volt együtt csinálni. Egyébként ez is csak egy átválozás, bár meglehetősen kafkai értelemben…

 3. Jekyll Says:

  Nem mondtam hogy nem lehet jó, csak más mint a klasszikus férfifantázia. Ha már interaktív az átváltozás akkor én is minél aktívabb szerepet szeretnék játszani benne, egy kicsit olyan lenne mint a szobrászat, amikor a nyers anyagból, ie. meztelen női test, valami még szebbet és izgalmasabbat varázsolsz. (Ha ez lehetséges egyáltalán :-)

 4. egy nő Says:

  Nem arról van szó, hogy szebb lesz, hanem másabb…

 5. onoff Says:

  nekem minderről ez ugrott be:

  "Koktélok és álmok: hajnalban sért a giccs,
  a metró ablakában a szemeim, mint két kavics,
  körülnézek, hogy igazán ki látott,
  de úgysem szabják át rám ma a világot."

  komtextusba lépés miatt érdemes lehet hozzáolvasni a teljes dalszöveget:
  http://zeneszoveg.hu/lyrics.php?lc=28698


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s