az élet Máshol van

Bizonyosság? 2007/12/26

Filed under: önkielégítés,irónia,vágyak — lecriturefeminine @ 17:10

Olyan elcsépelt dolog a vágyról beszélni. Sokkal aktuálisabb téma az elfojtására irányuló minden törekvés. Ha úgy tetszik, az elfojtás vágya. A vágy alatt a másik ember iránti viszonyt értem. Persze csak akkor, ha a másik ember valóban jelen van ebben és nem korlátozódik az egész magára a viszonyra. Vagy magára a vágyra -mint vágyni a vágyat. Végülis önmagamra is tudok vágyni és ez sokkal kevésbé zavarbaejtőbb, mint amikor külső tárgyra irányul a törekvés, mert az önfegyelem mindig éber. Akkor is, ha úgy érzem, annyira túlcsordulok, hogy már semmi nem számít és nincsenek következmények. Egyszer láttam egy filmet, amiben egy szerelem sem teljesült a valószínűtlen szerelmi háromszögben. Az egyik szereplő azt ordította a másik képébe, hogy “nem érted, hogy levegőt sem kapok nélküled?” Én ezt akkor a szerelemmel azonosítottam, most sokkal inkább hajlok afelé, hogy csak a vágytól ordítunk ilyesmit a másiknak. Szerintem én túl sokat fojtok el…

A pusztán testi vágy a kielégülésre egy nagyon érdekes dolog. És alapvetően ironikus, de csak utólag vagy talán már közben is érezhető, hogy azért ez az egész testen kívül -fölött- álló dolog teljsen abszurd. Csak el akarok élvezni, de még mindig ott mászkál a húgom az ajtó előtt, az anyám pakolja a frissen vasalt ruhákat vagy egyszerűen csak csörög a telefon, ami mindig ilyenkor a legkitartóbb. Meg szoktam mosolyogni a zavaró körülmények elhárítására vonatkozó próbálkozásaimat, a türelmetlen fel-alá mászkálásomat, hogy tizedszer is felhívom a készülődő húgom figyelmét az órára és hogy el fog késni, ha nem siet. Na és persze ott a csalódottság, hogy a letöltött pornó minden nyögését hallani akartam, de mégis beállított hozzánk valaki és gondosan le kell némítani mindent. Ez a világ legdühítőbb történése tud lenni.

A legszomorúbb pedig például az, ha a testem nem hagy békén a követelőzésével és kicsikarja a maga idő előtti, semmitmondó orgazmusát, amiről pontosan tudom, hogy nem így akarom, nem most akarom, tudom, hogy utána kellemetlenül érint majd, ha tovább akarom simogatni a pinám és azt is tudom, hogy elmarad a bensőségesség érzése. Ami talán furán hangzik, de mégis része az önkielégítésnek.

A másik iránti vágy is ilyen legtöbbször, ezért kell elfojtani. Hiába érzem, gondolom, akarom, hogy megőrülök tőle és érte. Meg vagyok győződve róla, hogy a másiknak is akarnia kell, válaszolnia kell a testemre, közben meg nem akarom engedni magam, mert nem akarom, hogy csak ennyi történjen. Pedig nem is csak ennyi történne, de a testem erre emlékeztet. Viszont nem tudom, mitől lehetne kiszámíthatóbb vagy biztosabb, ha tulajdonképpen még önkielégítés közben sem vagyok mindig ura a testemnek…

Reklámok
 

5 Responses to “Bizonyosság?”

 1. Bullfog Says:

  Boldog Újévet:)
  A "zavaró körülmények kiiktatása"
  telefon kikapcs(némára állít), ajtó eltorlaszol (kiékel)
  "fáj a fejem lefeküdtem aludni"
  fülhallgató feltesz…
  A másik lehetséges zajforrás elnémítása rád van bízva:D
  u.i. Ha valami nem szokványosra "vadászom" a neten, én is mindig pánikolok, hogy valaki meglátja és jaj mi lesz.
  Mert vannak olyan dolgok amit az ember nehezen magyaráz meg az édesanyjának. Ámbár szerintem bizonyos dolgokat már sejt:)
  Például abból az esetből, amikor Koppenhágában egy fetish shopba toronyiránt bementem:D

 2. egy nő Says:

  :) volt már példa rá errefelé is, hogy olyan pornóba keveredtem, amit rgön töröltem is… na semmi törvénybe ütköző, csak tisztességtelennek éreztem…

  Én Koppenhágában láttam az első kirakatos fétisboltot, bár alapvetően az első fétisboltot. Persze a belváros közepén a királyi palotától nem messze. Annyira meglepődtem, hogy máshol ez így megy… Azóta csak irigykedni tudok :)

  Bolog új évet! (majd írok)

 3. Bullfrog Says:

  Az a bizonyos "bót" verzióval Amszterdamban találkoztam először, azthiszem, aztán Németeknél, Angoloknál, Ameriakiaknál (kisáruház -jááj:D)
  Dánia milyen normális hely.. semmi parázás hogy "úristen meglátja valami tizenéves a cuccot a templomtól /iskolától fél méterre jaj milesz."
  Nyitott kirakat…emberek sétálnak, megállnak nézelődnek..

  (igen.. várom már:)

 4. Jekyll Says:

  Ne fojts el túl sokat, ne akarj mindig uralkodni magadon. Nincs nagyszerűbb érzés annál mint mikor a tested átveszi a hatalmat. Ez sosem történik túl hosszú időre, de szerintem nagyszerű dolog. A vágy arra van hogy kielégítsék, nem kell eltenni egy befőttes üvegbe és nézegetni évtizedeken keresztül. Ha reménytelen akkor meg meg kell szabadulni tőle. Mondjuk ez a nehezebbik fele a dolognak, de ugyanakkor még mindig jobbat tesz a lelkednek.

  Az tényleg borzalmas mikor nem tudnak elkotródni az emberek és te szeretnél végre egyedül lenni és élvezkedni egy kicsit. Ennél csak az idő előtt hazatérők a kellemetlenebbek. ÁÁÁÁHHHH!!!

  Aztán írjál ám, amint van időd…

 5. egy nő Says:

  Ó, igen… az idő előtt hazaérőket kihagytam :)

  Írok, írok!


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s