az élet Máshol van

Csurran-cseppen 2007/12/17

Filed under: sperma,száj,szopás — lecriturefeminine @ 11:18

Kedvem támadt a vibrátoromhoz a minap és megint rájöttem, hogy nagyon tetszik a testem termelte nyálka. Eleve úgy szeretem, ha van elég időm és türelmem, vagyis a testemnek van elég türelme, hogy kivárjuk, amíg kellően nedves leszek. A vibrátort bevetve némiképp könnyebb ezt elérni. Utójátékként szoktam lesimogatni róla a sűrű, rátapadt nedveket. Ahogy végighúzom rajta az ujjam, a nyálka megtapad a bőrömön, és már onnan akar lecseppeni, de csak nyúlik és húzódik, amíg a nyelvemmel el nem kapom, vagy egyszerűen a számba csorgatom…Mint ahogy az is mindig tetszett, ha a férfi szájából vagy ujjáról kóstolhatom meg a saját ízem. (A véremről nem is beszélve.) Talán az intim-jellege miatt…

De ez a nyállal is így van, sőt a spermával is. Nem véletlenül voltak kedvenc pornó-jeleneteim kezdettől fogva az öklendezve szopások, bár akkor még csak csodálkozva néztem a mindenhol csurranó-csöppenő sűrű nyálat. A tapasztalat szerencsére csak még inkább megszerettette velem a dolgot. Van benne valami állatias, olyan értelemben, hogy minden illemet és konvenciót nélkülöz. Hogy szabadon csoroghat a nyálam és nemhogy nem zavarba ejtő, de még izgalmasabbá teszi a dolgot. A spermát pedig le- és/vagy felnyalni, szétkenni és az ujjamról leszopogatni, a férfi kezére csöppenő maradékot lenyalni… Amíg a szájba élvezéshez nem voltam elég érett, az érdeklődő kóstolgatást addig sem hagytam ki sosem.

Megint ugyanaz tehát. Nyalni, lenyalni, lenyelni, megkóstolni… mindent a számmal csinálok, úgy látszik. Vagy legalábbis, az izgalmas dolgokhoz köze van a számnak. És általában mindig erre a megállapításra szoktam jutni. Talán tovább kéne már lépnem a pszichoszexuális fejlődés anális szintjére…

 

Reklámok
 

2 Responses to “Csurran-cseppen”

 1. Kócos Senki Says:

  Megint én!:)
  Már régóta olvasom bevallom nagy szenvedéllyel az írásaid, és most megint elkezdtem elöről, és eddig nem volt túl sok bátorságom hogy közzétegyem véleményem.Még most is bátortalanul állok neki, hiszen azért is tetszenek nagyon az írásaid mert úgy írod le a tapasztalataidat, véleményedet érzéseidet ahogy én is szeretném, de Nekem sosem jön össze!:)Most még is belekezdek:
  Nekem sok időbe tellett mire odáig jutottam hogy saját ízemet megkostoltam, nem tudom valahogy olyan természetellenesnek tünt,hülyén hangzik de mintha magamat nyaltam volna ki,kellett idő míg megszerettem a dolgot.Viszont a spermával teljesen más volt a hozzáállásom a legelső alkalomtól fogva, mert az meg annyira természetes volt számomra hogy ízleljem lenyeljem, nálam sosem volt kérdéses hogy a partnerem a számban élvezzen el.Én is nagyon orális beállítottságú vagyok, nagyon szeretem a párom a számmal kényeztetni, ez engem mindíg is jobban felizgatott mintha nekem kedveskedtek volna!Viszont egy alkalommal nagyon rossz szájízzel végeztem el azt amit máskor nagy áhítattal, csodálattal és élvezettel csinálok, szerintem nincs borzalmasabb mintha egy pasinak sós ízű a spermája,akkor először és remélem utoljára kellett ezt a számomra kedves nedűt ilyen undorral lenyelnem!
  Lenne egy kérdésem, vagyis inkább tanácsot kérnék:
  nem tudom hogy Veled történt e már olyan hogy a partnered farka sehogy sem akart felállni?mert velem megesett, igaz csak egyszer,de nem tudtam hogy mit mondjak vagy mit tegyek?
  Persze mondtam hogy semmi gond mással is megesik az ilyen, de közben nem ezt éreztem:először magamat ostoroztam hogy biztos nem vagyok elég szexi, nem csinálom jól a dolgokat?!aztán meg őt kezdtem okolni hogy egy 25éves pasi hogy nem képes rá?!Az egész szitu életem legrosszabb emléke,aztán mire valahogy félig-meddig felállította magának és próbált volna belémhatolni addigra meg már teljesen elment az egésztől a kedvem és persze olyan szűk voltam hogy képtelen volt belémbujni, próbáltam én lazulni de akkor már semmi nem segített, erre el kezdett nevetni, hogy jó egy páros vagyunk mert őneki nem áll fel én meg szűk vagyok – ez olyan szarul esett,hogy utána már ránézni sem voltam képes, mégis ő volt az aki halálra sértődőtt, és mikor másnap felhívott nevetve mondta hogy elmesélte a sztorit a haverjainak akik milyen jót röhögtek azon hogy nem "nyiltam" meg!
  Ez lassan egy éve történt, de még most is hatással van rám, egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből!
  Ha tudnál adni tanácsot máskor ilyen esetben mit tegyek vagy mondjak, azt nagyon megköszönném!
  Remélem nem nagyon untattalak a véleményemmel-történetemmel és nem lesz baj ha máskor is írok ha épp eszembe jut valami, vagy csak kérdeznék tőled?!:)Tényleg ez megmár végképp nem ide tartozó, de még egy kérdés ott leszel a jövőévi Dm koncerten?;)

 2. egy nő Says:

  Csak bátorítani tudlak, mert nagyon kommunikatív vagyok és mindig frusztrál a sok olvasó, de nem beszélő ember errefelé :)

  A DM koncerten természetesen ott leszek, és ha bármit tudsz a jegyársításról, bátran közöld, mert elég homályosak az információk… Állítólag egy hét múlva kezdik.

  A pillanatnyi impotenciára nem tudok mit mondani, valószínűleg nekem is a legrosszabb élményeim közé tartozna az eset, főleg a pasi reakciója miatt. Merthát mszáj volt valami férfiasat csinálnia, amiért nem állt fel a farka, ígyhát gyorsan téged kevert hírbe, hogy ő magát felmentse. Nem szép dolog…
  És alapvetően a nőnek nem túl jó élmény, ha szexre vágyik, de a pasi nem. Mert ilyen van, de mégis az odaadásunkat utasítják el ezzel, a testünket utasítják el ezzel, pont azt, amiben mindig a legtöbbet akarjuk tenni. Meg kell érteni, hogy nem nekünk szól, és békénhagyni, az erőszak a szexben semmi jóra nem vezet és a kényszer megöli a vágyat.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s