az élet Máshol van

Változatosság 2007/09/25

Filed under: fájdalom,mellbimbó — lecriturefeminine @ 14:35

A fájdalom kérdése visszatérő téma a fejemben és a testemben. És most éppen azon az állásponton vagyok, a fájdalom nem jelent semmit, nincs lelki oka, nem szerepel a fantáziámban sem, vagy legalábbis nem közvetlenül szerepel illetve nem szükséges vele(m)járó dolog. Csak a kísérletezés izgalma és a biokémiai folyamatok vesznek rá, hogy eszközül hívjam elő.

Egyébként a nap felfedezése, hogy a gyönyörűséges japán (mell)csipeszem vége közti lánc pont jó, ha az egyik végét az egyik mellbimbómra, a másikat pedig az egyik szeméremajkamra csíptetem. Meglepően felizgatott ez a póz, amit kitaláltam magamnak, és pillanat alatt el is élveztem tőle. Talán ezért, mert baromira szorít a csipesz, ezért sokkal erősebben ingereltem a csiklót és hamarabb elért az orgazmus. Az efféle ékszer bevetése ördögi kört alkotva vezet menthetetlenül a sokkal erősebb, libabőrözősebb, hosszabb …stb. élvezethez.

Bár, a hozzám hasonló kezdőknek ajánlott az orgazmus pillanatában megválni tőle, hiszen ha utána tesszük, mint ahogy már megesett velem is, az nagyon éles, kellemetlen és sokáig sajogató fájdalommal jár. Dehát az ember feledékeny, ha éppen máshol jár az agya… Orgazmus közben lecsippenteni viszont azért is előnyös, mert ugyanez a hirtelen fájdalom a gyönyör pillanatában inkább a gyönyör intenzitását fokozza.

Ha már a fájdalomnál tartunk, bevallom “férfiasan”, hogy immáron egy hónapja elmaradt az intim szőrtelenítés, és ez valamiféle ősi állapotra emlékeztet mostanság. Csakhát, először azért hagytam meg, hogy legyantáztatom, mert a borotválást tulajdonképpen nem bírja a bőröm. Mostmár minden megoldás érdekel, csak lusta vagyok hozzá. És a fájdalommal játszadozva arra jutottam, hogy nagyon izgalmas azokat a pina táji szőrszálakat tépni, nem is értem, miért nincs tömérdek pornójelenet, amiben ez történik… Na nem mintha a hajhúzás gyakrabban jelenne meg… Pedig azt a…”gesztust” is nagyon szépnek tartom.

Reklámok
 

4 Responses to “Változatosság”

 1. Panther777 Says:

  Kisérletezni mindig jó, látom ezt a nézetet te is vallod, és épp gyakorlod is:)De azért csak jobb lenne ha valaki más helyezné el , illetve venné le a csipeszt, és akkor nem kellene az élvezeten kívül másra figyelned:)

  A szörröl meg csak annyit, hogy alapot adhat újjabb játékokhoz, de meg is foszthat pártol, mert azért nem tul izgalmas ha szörszálakat kell kiszednie az embernek a szájábol:) A pornófilm meg tömegigényeket elégít ki többnyire, és a szőr látványa nem fér bele a mai divatba.

 2. egy nő Says:

  Igen, igazad van… De abból élek, ami van.

  A szőr szerintem sem tartós élvezeti forrás, csak most épp így alakult.

 3. Josaphan Says:

  Szőrök,

  szőrözzünk még ezen, nem kisebb probléma ez, mint a lét / létező (sein/seiendes, etre/etant) kérdése. Csak nem elhamarkodni a döntést, a megvilágosulás a leglehetetlebb irányból érkezhet…

 4. egy nő Says:

  Azért a szőr kapcsán nem mennék olyan messzire, hogy az önmagában vett lét meghatározható-e és mi módon, és hogy a létező miképpen részesül a létből…stb.

  Bienvenue.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s