az élet Máshol van

Nyelvjáték 2007/08/18

Filed under: nyalás — lecriturefeminine @ 21:39

Ágynakesésem okán csakis a passzív nyalás jöhet szóba témakén, amit egyébként az orális szex fontos részének tartok, de nő létemre és szégyenszemre még egy betűt sem írtam róla. Tulajdonképpen valószínűleg azért, mert nekem mégsem annyira fontos. Félreértés ne essék, még soha nem kezdtem élénk tiltakozásba, amikor sor került rá, csak épp furcsán érzem magam közben.

Amikor legelőször volt benne részem, egyrészt vártlanságából, másrészt ösztönösségemből fakadóan, hatalmas orgazmus lett a vége. De azóta sem tudtam ennyire kikapcsoolni az agyam. Az a bajom vele, hogy túlságosan elkényelmesít, háttérbe szorít, amikor én aktívan akarok ténykedni és részt venni a szexben. Eleinte pedig, amikor tapasztalatlan voltam, de már tudatosan fogtam fel a dolgot, ténylegesen zavarba jöttem tőle. Azt hiszem, ez már elmúlt -bár elég rég nem volt idegen partnerem.

A folyamatos próbálkozás, hogy akkor mégis hogyan kéne csinálni, jelenleg is zajlik. A klasszikus 69-es póz engem kifejezetten idegesített. Nem értem, hogyan tudnék a saját élvezetemre és a másikéra is koncentrálni, már csak azért is, mert az én részemről a szopás, mint olyan, annyira fontos és teljes mellbdobással végzett dolog, hogy közben nem is igénylem különösebben az izgatást, pláne nem nyelvvel.

Izgalmas viszont a hanyatt fekvő férfi szája fölé térdelni vagy guggolni. Meglepett, hogy jól éreztem magam ebben a felállásban, mert korábban úgy gondoltam rá, hogy ez tőlem idegen. És alpvetően az is. De volt olyan partnerem, aki rávett, én pedig szerettem így. És szeretem így, anélkül, hogy erőltetném másokkal, viszont magát a nyalást sem szoktam különösebben erőltetni.

Aztán ott van a klasszikus helyzet, amikor én fekszem hanyatt szélesre tárt combokkal. Nincs különösebb érzelmi töltet bennem, amiért velem leggyakrabban így történt és gondolom történik. Valószínűleg a kényelmessége és a hagyományossága miatt van. Na meg ezt a legkönnyebb feldobni, ami már a fantáziám érdeklődését is felkelti. Például az olyan apró gesztusok miatt, hogy lenyúlok és én, a saját kezemmel húzom szét a pinám a behatoló nyelvnek, vagy épp a magamba dugott ujjam kínálom fel kóstoló gyanánt a férfinak, de ugyanez akár fordítva is igaz, mármint, hogy az ő benedvsített ujja köt ki az én számba.

Bevallom, nem tetszik a népszerű pornó jelenet, mely során a nő pinájára köp a színésztársa, viszont nagyon izgalmas érzés ha hideg, és pláne ha szénsavas vizet csorgat rá a szerető, a merészen pinámra kanalazott fagyi pedig szintén kedves emlék marad. Hogy a nyalóka bevetését ne is említsem!

A popsinyalás viszont nagyon érdekes, roppant szemtelen és szemérmetlen dolog, mindemellett pedig elképesztően izgató. Sosem hittem volna magamról, hogy élvezni fogom, de sajnos vagy szerencsére igazán és őszintén szeretem. Talán azért, mert önbizalommal tölt el, hogy a (mindenkori szeretőm) szó szerint még a seggemet is kinyalja…

Reklámok
 

5 Responses to “Nyelvjáték”

 1. Panther777 Says:

  Hello
  Azt hittem 1 hétig nem leszek net közelben.
  Ehhez képest untam magam annyira, hogy elkezdtem wapozni, talán függő lennék?:)
  És sikerült behozni a blogodat wapon, így végre végigolvastam, most már tényleg, úgyhogy bele kell húznod, hogy legyenek új írásaid amiket olvashatok:)
  Sok érdekes gondolat támadt az írásaid olvasása közben.De mégsem írom le mik voltak azok.
  Végülis vannak dolgok amikben nem is vagy anynira különböző más nőktől:) és van amikben igen de azok jó dolgok.
  Most kivételesen net közelbe kerültem, és te tudtad hogy ezen a képen a pasinak bajsza van?:D Téged ez nem zavar?:)
  Habár igaz egyszer azt is ki kell próbálni, lehet érdekesen csiklandoz:)

 2. egy nő Says:

  Igen, feltűnt :) A sok szőr egyébként sosem olyan zavaró, mint a friss borosta.
  Örülök, hogy elolvastál, és reméltem, hogy annyira nem különbözőm a többi nőtől, vagy csak annyiban, hogy én le is írom és/vagy törekszem azok megvalósítására, amiket a fantáziám szül.
  Azért blogfüggő ne legyél, amíg én nem vagyok írásfüggő, mert elvonási tüneteket okozok.

 3. lustful moments Says:

  ó, pedig a nyál is nagyon….nagyon izgalmas, ha már végletekig vagy feszítve…:)

 4. egy nő Says:

  Naaa, azért én sem az ellenkezőjét bizonygattam :)

 5. kevélykék Says:

  Hát persze…a seggnyalás mindekit levesz a lábárol, még a legkevésbé korrupt társadalmakban is. Talán a bensőséges érzés miatt, hogy "megtehetem, s megteszik nekem" ?


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s