az élet Máshol van

Kinyílni 2007/08/13

Filed under: cicaruha,vásárlás — lecriturefeminine @ 11:53

Érdekes élmény vár mindenkire, aki direkt vagy véletlenül betéved a belváros egy piciny boltocskájába, hiszen egyenesen az Édenkertbe lép be. Az üzlet egyszerű, barátságos és otthonos, bár annyi mindennel van megpakolva, hogy elsőre kicsit zsúfoltnak tűnik. A tulajdonosnő jókedélyű, segítőkész, energikus és kreatív. Bármiben segít, bármit megszerez, bármit összeállít, akár van ötletünk, akár nincs. Az üzlet méretei éppen a kommunikációt segítik elő, mivel az apró helység tényleg csordultig van pakolva, az egyetlen esélyünk, hogy megtaláljuk, amit szeretnénk, ha beszélgetésbe bonyolódunk. Nekem ez nagyon szimpatikus, már önmagában az is, hogy egy különösen nyitott és természetes nővel beszélgethetek, aki nem mellesleg sok száz másik nővel kerül kapcsolatba nap, mint nap.

Sosem gondoltam volna, hogy úgy általában, de rajtam meg pláne, izgalmas lehet a “catsuit”-azaz cicaruha- néven emlegetett ruhadarab. Az említett nő viszont lelkesen ajánlgatta a figyelembe, és a “de nem…?” kezdetű kérdéseimet pedig frappáns válaszokkal hárította el. Meggyőzni nem tudott, de azért a bogarat elültette a fülembe. És nézegettem a neten, meg nézegettem filmekben és kezdtem vágyni rá. Ígyhát megkértem a felelőst, hogy hozzon nekem belőle. Legnagyobb meglepetésemre azt mondta csak úgy ne vigyem el, próbáljam fel őket és az alapján válasszak. Korábbi tapasztalat, hogy más boltokban ezeket harisnya kategóriába sorolják és nem engedik, hogy felpróbáld, márpedig anélkül miért vennéd meg, ezenkívül a logikus magyarázatot is megkaptam: ezeket akciókra tervezték, elég ciki lenne, ha már próba közben elszakadhatnának.

Ígyhát magamra vettem pár modellt, bár melltartó és bugyi alapra, de a lényeget megértettem, és nem volt kérdéses, hogy legalább egyet magammal is fogok vinni. Tulajdonképpen meglepően izgalmas, hogy csipkébe és neccbe borítja az egész testem, és esztétikai szempontokat is kielégít a rafinált dekoltázsmegoldás. Ezeknek a ruháknak sajátossága pedig, hogy pont ott van rajtuk egy lyuk, ahol kell. (És most a pisilés is felkerült a “mit próbáljunk ki cicaruhát viselve” listámra.) A bolti próbánál nem is figyeltem fel rá, különbenis volt rajtam bugyi..stb. Aztán amikor belbújtam, és széttártam a combjaimat, hihetetlenül felizgatott a látvány. A pinám fekete csipkekeretet kapott, és rózsaszínben tátongott a nekivágott lyuk közepén, kihangsúlyozva ezzel, hogy hová is kell behatolni.

A látványban gyönyörködve a fantáziám sem tud nyugton maradni többé, már valahol egy késő esti, a pusztákat már sötét ég alatt szelő vonat fülkéjében ülök, szembe velem a férfi, a tökéletes összhatásért szoknyába bújva kelnék útra, és a harisnyám izgalmas csipkemintájával betelni nem tudó szeretőt azzal húzom tovább, hogy a széttárt combjaim között a szemtelnül hívogató nyílásokat kínálom fel neki. A fantáziámban persze nem péntek esti csúcsforgalom van, így nyugodtan fölé térdelhetek, hogy a szoknya leple alatt elővett farkát magamba fogadjam…

Amilyen (szerintem) közönséges nevet kapott ez a ruhadarab, legalább annyi lehetőséget rejt magában. Hölgyeim, kötelező!

Reklámok
 

5 Responses to “Kinyílni”

 1. Panther777 Says:

  Szia

  Érdekes hogy azért tetszik egy ilyen kis "édenkert" mert az eladóval szóba kell állni:) legtöbben pont azért nem mennek be mert nem elég bátrak mások elött is felvállalni vágyaikat.

  De ahogy a blogod olvasom már rég kiderült hogy téged nem szabad az átlaghoz hasonlítani, és ez jó:)

  Előző válaszodban írtad, hogy örülsz, hogy addig eljutottam. Be kell valjam picit csaltam mert pár részt átugrottam, de folyamatosan pótlom az elmaradást:) És örülök hogy folytatod a blogod mert igy mindig lesz mit olvasni.
  Egyébként én is ritkán találkoztam a te nyiltságodhoz hasonlóval, szerintem jópár nő gondol hasonló dolgokra, de nagyon kevesen vállalják ezt fel.

  És habár nem pusztán ezért olvasom, de valahogy mindig azon veszem észre magam mikor az írásaid olvasom, hogy kénytelen vagyok közben maszturbálni:)
  Remélem kissé izgatja a fantáziád írás közben, hogy ezzel egy másik embert is az öröm útjára vezetsz:)

  ui: a régebbi bejegyzéseidhez nem írok mind véleményt,pedig sok érdekes gondolatot ébresztenek, de majd az újakhoz igyekszem

 2. egy nő Says:

  Mindent olvasok, úgyhogy bárhová bátran :) Egyébként nem a testi izgalom az, ami bennem dominál írás közben. Az olvasó testi izgalma még kevésbé, de a hiúságomnak jót tesz az ilyen jellegű pozitív visszajelzés is :)

 3. kevélykék Says:

  Így, ahogy a csipkével keretezett pinád képe, meg egyáltalán te magad neccben, inkább egy matróz fétis jut eszembe, mint cica-micc. Egy surübb halászháló, kötele is erőssebb, a bogozás mintája még másnap is ott diszlne a combodon, fenekeden

 4. Bálint Says:

  Nagyon vicces kis bolt :) Ma voltam, mert ma még (du. 4-ig) 50%-os akció van. Belépek, egy anyuka cumisüveggel eteti a pici lányát, az eladó vele beszélget, aztán hozzámszól – csak akkor tudtam meg, hogy ő az eladó -, hátul valaki próbál… :) Csak sajnos így a kiárusítás 3. napjára gyakorlatilag semmi nem maradt… Dehát érthető, 50% nem kevés.

 5. egy nő Says:

  Ó, de kár, hogy nem tudtam erről az 50%-ról… (morog) :( Amúgy a bolt hangulata stimmel, kb két éve nem jártam ott, de örülök, hogy mit sem változott :)


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s