az élet Máshol van

Aggály 2007/05/12

Filed under: férfi fenék — lecriturefeminine @ 16:20

Még egy szörnyű folyamat zajlik bennem, amit sosem gondoltam volna, hogy felmerülhet egyáltalán. Amióta az eszemet tudom, tehát amióta a szex foglalkoztat, a férfi segg, mint olyan, mindig tabu volt. Nem ért semmilyen megrázkódtatás, vagy kellemetlen élmény vele kapcsolatban, de mégis tudatosan kerültem, és tulajdonképpen most is csak épphogy kerülgetem még. Valószínűleg a saját fenekemből kiindulva alakult így, hiszen, ha abba nem voltam hajlandó nyúlkálni, akkor egy másik emberébe pláne nem.

Csak aztán volt elég “bátorságom” ahhoz, hogy saját tisztaságomról meggyőződjek, és ezért elkezdett foglalkoztatni a gondolat, hogy akkor a másik sem lehet különböző… Érdeklődésemet fokozza az az ettől teljesen független barátság, amit a férfi herékkel tartunk fent, hiszen onnan már csak egy köpés- szó szerint, meg egy nyalás- és máris felfedezetlen helyekre jutunk. Egyébként sokáig fel sem merült bennem, hogy magán a farkon kívül máshol izgatható a másik nem, illetve nem tudtam mit kezdeni a többi részével, de szerencsére egyikük volt oly kedves, és elmagyarázta, hogy márpedig az nagyon is jó, ha az ujjaimmal megmarkolom az ő heréit, hát még ha masszírozásra emlékeztető mozdulatokkal el is játszom velük. -Így? -Igeeen, úúúgy.

Szájjal eljutni odáig mégis sokáig tartott, pedig milyen közel van. Leginkább az volt hosszú idő, hogy magamévá tegyem a mozdulatot, vagyis, hogy mindezt én akarjam.

De visszatérve a fenékbevágó kérdéshez, idő kérdése csupán. Egyre gyakrabban választok ennek megfelelő jelenetet a pornóoldalakon is, és a fantáziámban is gyakran megjelenik. de csak a nyelvemben gondolkozom ilyenkor. Ami érthető, egyértelmű orálisan fixált hozzáállásom miatt. Egyelőre viszont, ha metenném, akkor kedvességből tenném meg, vagy kíváncsiságból, ami számomra nem az igazi. Ha majd olyan élvezettel nyalintok oda, amilyen élvezettel én fogadom a fenekemet érő nyelv érintését, akkor egy kicsit megint több/kevesebb, mocskosabb/ letisztultabb, gátlástalanabb, vonzóbb…stb. (a megfelelő részt majd aláhúzom utólag) leszek.

Reklámok
 

2 Responses to “Aggály”

 1. amet Says:

  én szeretem amikor a fenekemet izgatják.
  ha megnyalják, ha belenyúlnak, beledugnak valamit.
  ha felcsatol a barátnőm egy műfarkat és megdug vele.
  érdekes, egy férfival ezt mégsem tudnám elképzelni (egy nő farokkal viszont jöhetne).
  pródáld ki egyszer, kíváncsi lennék Te mit érzel, hogy írnád meg.

 2. Anonymous Says:

  Sokáig nekem is tabu téma volt a férfi fenék. A volt pasim például azt sem engedte, hogy közelítsek a fenekéhez, se kézzel, se szájjal. A mostani barátom ennél sokkal nyitottabb, ami engem is nagyon izgat. Nem gyakran, de előfordul, hogy orális szex közben izgatom belülről a prosztatáját. Imádom, mikor így élvez el. Amikor elélvez lüktet belül, ugyan úgy, mint az én puncim orgazmus közben. Szeretem érezni az ujjammal az orgazmusa utáni lüktetést.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s